Začini se dodaju prehrambenim proizvodima (salamama, kobasičarskim proizvodima, suhomesnatim proizvodima i ostalim mesnim specijalitetima) radi postizanja odgovarajućeg, karakterističnog mirisa, okusa ili boje.
Napomena: slike su simbolične.
3,55 €
Želatina za jelo je prozirna, bezbojna i bez mirisa, želatinasta tvar koja se dobiva iz životinjskog tkiva poput kože, tetiva i kostiju. To je proteinski spoj koji se koristi kao sredstvo za zgušnjavanje, stabilizaciju i poboljšanje teksture hrane. Želatina se također može koristiti u pripremi mesnih proizvoda, poput hrenovki, kobasica i šunke, kao sredstvo za poboljšanje teksture i produženje roka trajanja proizvoda.
| Pakiranje | 100 g |
| Upotreba | Dodatak prehrambenim proizvodima. Otapa se u vrućoj vodi, a nakon hlađenja stvara se žele. |
| Doziranje | 60 g želatine /10 kg ukupne smjese. |
Začini se dodaju prehrambenim proizvodima (salamama, kobasičarskim proizvodima, suhomesnatim proizvodima i ostalim mesnim specijalitetima) radi postizanja odgovarajućeg, karakterističnog mirisa, okusa ili boje.
Napomena: slike su simbolične.
| Težina | N/A |
|---|---|
| Pakiranje |
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina
Mješavine začina