croma-sjediste-croma-varaždin

O PODUZEĆU

Proizvodnja

Kako naš poslovni cilj nije biti “najveći i najjači”, već ponuditi vrhunsku kvalitetu, izgradili smo novi suvremeni pogon s visokim higijenskim standardima.

 

 

Distribucija

Ovlašteni smo zastupnik i distributer za hrvatsko tržište umjetnih ovitaka (Devro, Češka), mrežica (Nomax Trading, Poljska), začina za mesnu industriju (Christl, Austrija), poliamidnih crijeva (Pak Torun, Poljska), Hukki ovitaka (Huckfeldt & Thorlichen, Njemačka), vrećica (Supravis Group, Poljska) i celuloznih ovitaka (Vicel Packaging, Kina).

Briga za kupce

Svi naši kupci mogu biti bezbrižni u smislu zdravstveno-veterinarske ispravnosti naših proizvoda, slijedom primjenjivanja HACCP sustava, koji je pod ingerencijom hrvatske i europske veterinarske inspekcije.

Redoviti smo član svjetske organizacije za prirodna crijeva “INSCA”.

DANAS

CROMA Varaždin

CROMA Varaždin d.o.o., sa sjedištem u Svetom Iliji, od 1992. godine bavi se oplemenjivanjem, sortiranjem te prometom prirodnih ovitaka (crijeva) animalnog podrijetla. Crijeva su namijenjena mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Više od 30 godina rada i iskustva

Poslovni cilj tvrtke nije biti “najveći i najjači”, već opskrbljivanje tržišta vrhunskim kvalitetnim proizvodima, a svojim kupcima osigurati bezbrižnost u obliku nesmetane proizvodnje u skladu sa zdravstveno-veterinarskim propisima.

+100

Zaposlenika

+3

Proizvodna pogona

+31

Godina rada

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju.
  • Nomax International  (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program.
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju.
  • PAK Toruń (Poljska) - proizvođač folija s tiskom, termoformirajućih folija, laminiranih folija, vrećica i crijeva.
  • HUKKI - Huckfeldt & Thorlichen GmbH & Co. KG (Njemačka) - proizvođač HUKKI ovitaka koji su izrađeni specijalnom tehnologijom kombinacije prirodnih i umjetnih materijala. Mogu se proizvesti u različitim dimenzijama te različitim oblicima i tipovima mrežica.
  • SUPRAVIS GROUP S.A. (Poljska) - vodeći europski proizvođač koji nudi široku paletu proizvoda za pakiranje svježih prehrambenih proizvoda. Iz njihovog asortimana, u našoj ponudi možete pronaći termoskupljajuće i vakuum vrećice u različitim dimenzijama.
  • Vicel Packaging Ltd. (Kina) - poduzeće koje se bavi proizvodnjom ambalaže, a specijalizirano je za celulozne proizvode.
POVIJEST

CROMA Varaždin

Tvrtka CROMA-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u pitoreskom mjestašcu Sveti Ilija, a koje se smjestilo na blagim obroncima s kojih se pruža prekrasan pogled na 7 km udaljen stari kraljevski grad Varaždin. Utemeljena je u ratno doba 1992. godine kao mala obiteljska firma.

Uz predan rad i velike napore te iskrenu želje mladih vlasnika da razviju posao, izgrađeni su poslovno-proizvodni objekti sa visokim higijensko-zdravstvenim kriterijima.