Začini se dodaju prehrambenim proizvodima (salamama, kobasičarskim proizvodima, suhomesnatim proizvodima i ostalim mesnim specijalitetima) radi postizanja odgovarajućeg, karakterističnog mirisa, okusa ili boje.
Napomena: slike su simbolične.
3,50 €
Mješavina začina za krvavicu i bijelu čurku može se razlikovati ovisno o receptu, tradiciji i regiji. Važno je naglasiti da je potrebno pravilno dozirati začine kako bi kobasica bila ukusna i uravnotežena.
Pakiranje | 125 g |
Upotreba | Dodatak prehrambenim proizvodima |
Doziranje | Mješavinu začina (125 g) i 1,8% nitritne ili kuhinjske soli dodati na 25 kg ukupne mase. |
Sastav | Papar, muškat cvijet, piment, ingver, korijander, dekstroza |
Začini se dodaju prehrambenim proizvodima (salamama, kobasičarskim proizvodima, suhomesnatim proizvodima i ostalim mesnim specijalitetima) radi postizanja odgovarajućeg, karakterističnog mirisa, okusa ili boje.
Napomena: slike su simbolične.
Težina | N/A |
---|---|
Pakiranje |
Začini
Začini
Začini
Začini
Začini
Začini
Začini
Začini