Izrađene su od posebnog materijala koji je otporan na trganje i prodiranje zraka. Idealne su za dugotrajno skladištenje hrane poput mesa, ribe, voća, povrća, sireva i drugih namirnica. Također se koriste za mariniranje hrane, jer omogućuju da marinada bolje prodre u meso ili drugu namirnicu.
Vrećice za vakumiranje su praktične jer omogućuju uštedu prostora u hladnjaku ili zamrzivaču, čuvaju hranu svježom i sprječavaju gubitak okusa i teksture hrane.
Osnovne karakteristike:
- Troslojna vrećica od izdržjivog materijala (PA/PE/PE).
- Primjerena za vakumiranje svih vrsta hrane, kako svježih tako i obrađenih.
- Zbog kvalitete materijala, iz kojih su troslojne vrećice napravljene, hrana u njima izdrži najmanje 3-4 mjeseca.
- Moguća ponovna upotreba.
- Ne propuštaju zrak i vodu
- Hrani produljuju vrijeme skladištenja i do 3 puta.
- Korištenje i primjena: ZAMRZIVAČ / HLADNJAK / MIKROVALNA PEĆNICA.
Napomena: slike su simbolične.