Priprema | 30 minuta prije punjenja namočiti u toploj vodi temperature oko 30°C, tako da elasticitet ovitka bude pripremljen za punjenje, i održavati temperaturu vode tijekom punjenja. |
Skladištenje | Na suhom i hladnom, temperature do +10°C |
Prirodna ovčja crijeva su tradicionalni proizvod koji se koristi u proizvodnji mesnih specijaliteta već stoljećima.
Ovčja crijeva imaju široku primjenu u prehrambenoj industriji:
- Hrenovke i kobasice: Ovčja crijeva koriste se za pripremu hrenovki i debrecinki, grill kobasica i sličnih proizvoda. Ona doprinose tradicionalnom izgledu i teksturi ovih proizvoda
Važno je napomenuti da se ovčja crijeva koriste samo nakon temeljitog čišćenja i pripreme, kako bi se osigurala sigurnost hrane..
CROMA Varaždin se pridržava strogih standarda higijene i sigurnosti prilikom obrade ovčjih crijeva kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta finalnih proizvoda.
Bez obzira za koji proizvod ili proizvodnu metodu trebate, mi imamo crijevo koje odgovara Vašim potrebama.