TRBUŠNA MARAMICA – 5/1

3,50 

Trbušna maramica idealna je za omatanje komada mesa, poput pljeskavica, ćevapa, pečenja i drugih mesnih jela, prije pečenja na roštilju ili u pećnici.

Količina 5 komada
Priprema Prije upotrebe, trbušnu maramicu je potrebno odmočiti /odsoliti u toploj vodi (minimalno 30 minuta prije korištenja), kako bi se uklonio višak soli. Zatim je potrebno ocijediti višak vode. Nakon toga, jednostavno je omotajte oko mesa koje pečete – ona će djelovati kao zaštitni sloj koji zadržava sočnost i bogatstvo okusa.
Upotreba Za omatanje komada mesa, poput pljeskavica, ćevapa, pečenja i drugih mesnih jela, prije pečenja na roštilju ili u pećnici.
Skladištenje Na suhom i hladnom, temperature do +10°C
SKU: 100433 Kategorije: ,
Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.